En hel zoologisk have!

30. januar 2021 0 Af Anne

En af de bedste ting ved at undervise små fløjtenister er, at man kan få lov til at lege! Faktisk er noget af det bedste de ved, når der bliver leget en hel time. En af de ting, jeg ofte bruger i min undervisning af de små fløjtenister, er dyr. Jeg har en hel stofpose fyldt med små plastikdyr. Disse dyr bliver ofte taget frem og kan hjælpe mig med en masse forskellige ting. Mange af mine elever har yndlingsdyr, og jeg har efterhånden fundet dyr nok, så der er mindst et yndlingsdyr til alle.

Man kan lave alle mulige slags små konkurrencer, hvor man kan vinde et dyr. Hvem har først fået en hel zoologisk have? De kan bruges til at stille i en kvintcirkel. Hvilket dyr vælger du at spille nu?

Skal man spille flere svære intervaller, kan de stå på nodestativet eller blive tegnet i noden lige præcis der, hvor det svære skift er.

Eller hvis man skal forberede en koncert, er de et fantastisk positivt publikum, der altid modtager en med klapsalver og konstruktiv kritik efter opførelsen.

Det sværeste ved alle disse dyr er at få nok af dem, så skynd dig at finde et godt sted, hvor du kan købe rigeligt med dyr!