FlutePlay

8. februar 2021 0 Af Anne

Som nogen måske ved, er både Christina og jeg med i et internationalt fløjtenetværk og -fællesskab, som hedder FlutePlay.
Netværkets afsæt er at udbrede fløjtepædagogikken til alle, og alle kan blive medlem. Faktisk har FlutePlay tre forskellige former for medlemskab.

#Littleflutelearners: Er for dem, der gerne vil vide mere om fløjtepædagogik, og om hvordan man underviser elever helt ned til fire år.

#Littlefluteexperts: Er for dem, der gerne vil være med til at udvikle fløjtepædagogikken og kan blandt andet skrive artikler til det månedlige nyhedsbrev, der udkommer online.

#Littleflutecreators: Er for dem, der gerne vil skabe og udvikle materiale samt være med til at lave både nyhedsbreve, magasiner for små fløjtenister og mange andre projekter.

I hvert nyhedsbrev præsenteres en fløjtenist, som er medlem af fællesskabet, og her i februar … ja, det er jo så mig, der bliver præsenteret! Når man bliver præsenteret i nyhedsbrevet, er det både som fløjtenist og for at få præsenteret nogle af alle de ting, man skaber. Vi har hver især lavet et fløjtepas – et #LittleFlutePassport – til præsentation, og her kan I se mit:

Stéphanie Superle, som er stifter af FlutePlay, har desuden præsenteret flere af mine produkter, og det kan du læse om her:

Hvis du har lyst til at vide mere om FlutePlay eller evt. bare modtage nyhedsbrevet, kan du finde meget mere på denne hjemmeside:

www.fluteplay.ca