Vinteropgaver til fløjtebørn

12. februar 2021 0 Af Anne

Nu nærmer vinterferien sig med raske skridt, og jeg tror, vi alle glæder os til en ugen uden skærm!

Jeg gør i hvert fald – og det kan jo give ekstra tid til lidt god øvning. Det gælder både for mig og for mine elever, så jeg har lavet lidt små opgaver til dem.

“Hvor mange af de her opgaver kan du nå at lave på en uge?”, er et spørgsmål, jeg tit stiller mine små fløjtenister.
Ofte kan dét, at give de små fløjtenister opgaver og lave sider til dem, hvor de selv skal farve eller tegne noget, være ret så motiverende. Det kan jo være svært at stå med en side med noder, som man måske ikke helt forstår endnu. På den her måde kan man også inddrage forældrene og gøre det lidt sjovere at få spillet lidt mere på fløjten.

De fleste vil jo også gerne komme stolte tilbage til undervisningen og vise hvad de har lavet.

Har du brug for opgaver til vinterferien til dine elever, kan du her i shoppen under Gratis download finde et opgavesæt, som helt sikkert også vil glæde dine små fløjtenister.

God vinterferie!