Bloganmeldelse af “Min fløjtebog 1” og “Min fløjtebog 2”

3. marts 2021 0 Af Anne

For ikke så længe siden blev jeg kontaktet af en kollega fra USA, Larissa West, som har hjemmesiden “Flute thoughts of Larissa”.

Hun havde hørt om mine bøger gennem vores fælles medlemsskab af FlutePlay – et verdensomspændende fællesskab for fløjtenister og fløjtelærere, der gerne vil lære mere om eller være med til at udvikle fløjteundervisningen for de helt små børn. Larissa har lige startet en blog og anmelder blandt andet metodebøger, så andre fløjtenister kan se, hvad bøgerne indeholder, inden man køber dem.
Udover hendes egen omtale og anmeldelse af bogen, laver hun en side med fakta, så man helt neutralt kan se, hvad bogen indeholder.

Nu er begge bøger anmeldt af Larissa, og I kan se hendes blogpost her:

https://www.flutethoughtsoflarissa.com/post/anne-fontenay-my-flute-book-1

https://www.flutethoughtsoflarissa.com/post/anne-fontenay-my-flute-book-2

Hun spurgte mig desuden, om jeg selv ville skrive lidt om mine bøger, så de, der læser hendes blog, også kan høre forfatterens overvejelser om bøgerne.
Det ville jeg selvfølgelig gerne. I kan læse det hele på Larissas blog på engelsk, men hvis I hellere vil læse det på dansk, så kan I også læse det her. I Larissas blog er mit indlæg delt op i to, men her kan du læse hele mit indlæg om mine overvejelser for både mine Hovedstykkemelodier, Min fløjtebog 1 og Min fløjtebog 2 samt sammenspilsbogen Lad os spille sammen.

Det er lidt vildt, når man sidder her i Danmark og har skrevet en metodebog for de helt små fløjtenister, nøjagtig som man selv syntes den skulle være. At andre også synes, den er god og gerne vil anmelde den, er lidt vildt – måske lidt mere vildt, når det er en fra den anden ende af verden!

I øvrigt kan du købe alle bøgerne her på siden – hvis de altså skulle have vakt din interesse.