Påskeopgaver

19. marts 2021 0 Af Anne

Nu er det snart påskeferie, og vi har stadig ikke set vores elever, siden vi lukkede ned i december. Det er frustrerende ikke at kunne se dem og hjælpe dem med deres færd i musikkens verden.

Sidste påske lavede jeg et opgaveark til alle mine elever. Der havde vi heller ikke set hinanden i meget lang tid, og jeg lovede dem, at hvis de løste bare nogle af opgaverne, ville der falde påskeæg af, når vi kom tilbage efter nedlukningen. Det fik de selvfølgelig, selvom det var lang tid efter påske, og de fleste faktisk havde glemt opgaverne.

I år er de allerede begyndt at spørge, om der også kommer påskeopgaver i år … Ja, den er jeg så selv ude om og måtte i gang med at være kreativ og lave nye opgaver. Jeg kunne jo ikke bare stikke dem alle opgaverne fra sidste år, vel?

Her kommer derfor dette års opgaver til påskeferien, og ja, det er med lovning om påskeæg, hvis de løser opgaverne. Opgavesiderne kan downloades her fra siden helt gratis, hvis du går ind under “shop” og derefter “gratis download”.

Rigtig god fornøjelse, og køb nu rigeligt med påskeæg!