Pop it fidget

8. maj 2021 0 Af Anne

Mine elever elsker at vise mig alle mulige ting, de syntes er sjove. Legetøj, bamser, biler og især de nyeste diller bliver taget med til fløjteundervisningen. De ved nemlig godt, at jeg synes, det er sjovt at finde på ting, de kan bruge tingene til i fløjteundervisningen.
Nogle gange har jeg endda fået af vide, at deres forældre synes, jeg er mere tosset, end børnene er!

Men det nyeste er altså de her Pop it fidgets, som er blevet en landeplage. De har set dem på Tik-Tok, og man kan købe dem alle mulige steder i alle mulige farver og former.

Det skulle selvfølgelig udnyttes, at de alle render rundt med dem. Idéen var ikke svær at komme på. Når man spiller på et instrument, skal man selvfølgelig også træne sine fingre, og det er den her genial til. Jeg har derfor lavet et opgaveark, hvor man kan farve eller skrive numre og så lave sine egne mønstre på sin Pop it fidget.

Der findes et hav af forskellige figurer og farver, så til sættet hører selvfølgelig også en blank side. Så kan man nemlig selv tegne og farve sin egen Pop it fidget-figur.

Arkene kan man få ved at sende en mail til floejterpaatvaers@outlook.dk. Så skal jeg sende dem til dig hurtigst muligt.

Rigtig god fornøjelse!

Anne