Spring til indhold

Påskesjov

  • af

Nu nærmer påsken sig med hastige skridt – hvor blev det her musikskoleår lige af?

Selvom vi har haft lockdown og nærmest alle været syge med corona i løbet af vinteren, er dette musikskoleår spurtet afsted i ekspresfart. Nu er vi ved at gå ind i sidste fase med rekruttering til næste skoleår og at få planlagt og øvet til de sidste store gallakoncerter, musikskolernes dage i Tivoli, og hvad vi ellers lige skal nå her på falderebet.

Men inden vi når så langt, skal vi huske at stoppe op og have det sjovt. I gamle dage trillede vi med chokoladepåskeæg, men det må vi ikke mere. Jeg har derfor indkøbt en masse pap-påskeæg og lavet en lille sjov rytmeleg, vi skal lege med hele ugen inden påske. Denne leg kan bruges af alle – uanset om man spiller på rasleæg, tværfløjte eller basbasun. Der er nemlig ingen toner skrevet ind, kun rytmerne. Tonerne må eleverne selv finde frem til, hvis I vælger at spille på jeres egne instrumenter.

Påskelegen kan du downloade fra siden med gratis materiale, og påskeæggene, ja, dem må du selv ud at købe i den nærmeste påskeæggeshop.

Rigtig god fornøjelse!

Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.