Der er en, der har fødselsdag

12. juni 2022 0 Af Christina

Har du tænkt over, at de danske fødselsdagssange generelt er ret svære at spille for en begynder? Det har jeg, og derfor har jeg skrevet en lille fødselsdagssang bestående af kun to forskellige toner, så den netop kan spilles af nybegynderen, der endnu ikke kan så mange toner.

I øvrigt har Anne fødselsdag i dag, og det skal selvfølgelig fejres! Derfor står der “Anne” i den nye fødselsdagssang, men den kan selvfølgelig også synges med andre navne. Der er endda pause på det sidste slag i takt 6, så man efter behov kan tilføje en optakt til takt 7. Optakten skal i så fald spilles på tonen A, som er den tone, der også spilles på det tredje slag i takt 6.

Find “Der er en, der har fødselsdag” under Gratis download, hvor du kan printe sangen både med og uden akkorder. God fornøjelse, og stort tillykke med fødselsdagen til Anne og alle andre, der har fødselsdag i dag!

/Christina